Om Jakob (på dansk)

Tak fordi du kiggede ind. Det er svært at præsentere sig selv til bunds på en side som denne, så jeg vil lade alle mine forskellige sider tale for sig selv. Denne side er dog et forsøg på så kortfattet som muligt at give et overblik over, hvem jeg er, og hvad jeg laver lige nu.

JEG ER FØDT: 12. september 1973 i Herning og boede der de første 19 år af mit liv inden jeg flyttede til Aarhus, hvor jeg har boet siden, afbrudt af studieophold i Leicester, forskningsophold i Minneapolis, Oxford og Brisbane og en sæson som skiguide i Valloire, Frankrig.

Jeg er uddannet ph.d. og cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Her har jeg også været adjunkt og senere lektor i ialt ti år. Nu er jeg forskningschef i sociale medier på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Jeg er forfatter eller medforfatter til syv bøger, heraf tre internationale antologier, og et stort antal forskningsartikler på dansk og engelsk. Derudover bidrager jeg ofte til Kommunikationsforum og er flittigt citeret i trykte og elektroniske medier. Jeg skriver også en del rejseartikler, blandt andet til Globen, medlemsblad for De Berejstes Klub. Desuden går jeg med en romanforfatter i maven.

Ud over mit arbejde er rejser min altoverskyggende interesse at rejse. Jeg har været i 113 lande på 7 kontinenter og er altid i gang med at drømme mig nye steder hen. Jeg har i 14 år været medlem af De Berejstes Klub, hvor jeg har mødt både min kæreste og en række af mine bedste venner.

Jeg har nok tænkt mere over livet end de fleste, hvilket har fået mig til at tage nogle meget bevidste valg. Jeg har eksempelvis valgt børn fra for at hellige mig karriere, rejser og livsnydelse. Jeg elsker at diskutere alt mellem himmel og jord med andre dejlige mennesker, meget gerne over god mad med passende drikkevarer til.

JEG TALER: dansk, engelsk (flydende), tysk, fransk, lidt spansk

JEG ER: først og fremmest mig selv og forventer, at andre er det samme. Ingen roller eller masker, kom som du er og lev dine drømme fuldt ud!

img_6664