Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen

Forsker. Forfatter. Foredragsholder. Globetrotter.

InternetMedier

I radioen to gange på samme dag

Jeg er vist ved at blive en anelse medievant! Jeg har tidligere været i tv og især i radioen, men aldrig tidligere to gange direkte samme dag!

Tirsdag morgen var jeg endnu engang i P4, Østjyllands Radio i programmet Rejsefeber. Tidligere på efteråret talte jeg jo om Vanuatu og Stillehavet, denne gang talte jeg om Skotland (og whisky). Desværre gemmer Østjyllands Radio ikke programmerne på nettet men tak til dem, der måtte have lyttet med.

Tirsdag eftermiddag kl. 15.30 var jeg i P1 i programmet Apropos, hvor jeg sammen med Hjalte Tin diskuterede rejseberetninger (både på nettet og i mere traditionel form).Programmet blev til som en del af min forskning i internettet som turistmedium (ja, jeg forener det nyttige og det praktiske)!

Lyt til programmet her!

Skriv et svar