Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen

Forsker. Forfatter. Foredragsholder. Globetrotter.

Livet som sådan

Undgå Henning Poulsen boligudlejning!

Så har jeg efter næsten tre måneder modtaget flytteafregning fra min tidligere udlejer, Henning Poulsen. Ikke nok med, at de havde taget hele mit depositum på 10800 til istandsættelse af lejligheden, de har også sendt en ekstraregning på 2354. Det er helt utrolige metoder. Min lejlighed var ikke specielt hærget, men alligevel løber mallerregningen op i 8500, for en lejlighed på 50 kvadratmeter!

Jeg har også skullet betale for en frostbokslåge, der aldrig havde været der, ligesom firmaet har taget 650 kr. for at foretage fraflytningssyn, noget der tog under en halv time. Ikke nok med det. Man har tilsyneladende intet gjort for at genudleje min lejlighed, så længe jeg alligevel hang på huslejen.

Firmaet mener jo selv, de har et godt rygte, men herfra kan der kun lyde et råd: undgå for enhver pris dette firma. Og spred rygtet!

Skriv et svar