Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen

Forsker. Forfatter. Foredragsholder. Globetrotter.

Rejseforedrag

Jorden rundt på 100 dage – hvordan gør man?

Har du lyst til at rejse jorden rundt, er her gode råd til at få virkeliggjort drømmen. Mette Ehlers Mikkelsen og Jakob Linaa Jensen er begge medlemmer af De Berejstes Klub. De rejste jorden rundt på 100 dage til og med februar 2020. Dermed nåede de lige retur, inden coronaen lukkede verden. De deler her erfaringer og gode råd til planlægningen. Både med fly, ruter, store børn, der er med på dele af rejsen, vaccinationer og at være digital nomade, dvs. arbejde undervejs. Ole Pedersen er kameramand og producer.

Sagnomspundne og mytiske Papua Ny Guinea.

Besøg det farlige land sikkert. Mød befolkningen i landsbyerne i matriarkatet og på øgrupper som Trobianderne og Conflict Islands. Jakob Linaa Jensen (Medlem nr. 233 i De Berejstes Klub) og Mette Ehlers Mikkelsen (Medlem nr. 707 i De Berejstes Klub) fortæller om at sejle rundt mellem øerne som en del af deres jordomrejse. De besøgte landet i januar-februar 2020. Ole Pedersen er kameramand og producer.

 

Tordendragens Land – Bhutan.

Det lille land i Himalayas bjerge. Mellem Kina, Indien og Nepal. Landet med positivt bidrag til verdens Co2 balance og et BNP, der opgøres i LYKKE. Jakob Linaa Jensen (Der har besøgt 143 lande på 7 kontinenter) og Mette Ehlers Mikkelsen (Der har besøgt 153 lande på 6 kontinenter) fortæller om at sejle rundt mellem øerne som en del af deres jordomrejse. De besøgte landet i december 2019. Ole Pedersen er kameramand og producer.