Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen

Forsker. Forfatter. Foredragsholder. Globetrotter.

Livet som sådan

Når Indre Mission ringer på!

Træt i roen efter en lang dag var jeg i går ved at lave mad inden jeg skulle ud at spille hockey. Det banker sagte på døren, og uden for står en rar ældre dame, der vil sælge mig en lodseddel til fordel for Christianskirkens menighedspleje. Desværre for hende ved jeg, at Christianskirken er den værste indremissionske rotterede i hele Århus, hvis ikke i hele Danmark. Det fortalte jeg hende så på en pæn måde, men desværre kunne hun ikke se, det var et problem.

Moralen er: forbyd enhver form for dørsalg og missionsvirksomhed. Vi gider ikke høre på jeres prædikerner og lort! Hvis ikke jeres tro er stærk nok til, at vi kan blive overbevist ved selv at læse om den, er det nok fordi, den ikke har nogen berettigelse i det hele taget!

 

 

Skriv et svar