Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen

Forsker. Forfatter. Foredragsholder. Globetrotter.

Politik

Hjem til valg

Næppe var man landet i Billund efter en i øvrigt meget behagelig flyvetur hjem, før nyheden om valget nåede mig. Hvorfor, kunne man spørge skal det være lige nu. Jeg skulle gerne denne gang have lavet en del analyser på valget og brugen af nettet hertil, men jeg har så ufattelig travlt lige nu. Nå, men jeg må se at tage tiden alligevel….

På det mere overordnede plan er der ikke den store grund til at valget skulle udskrives nu, udover at Anders Fogh har gode meningsmålinger. Som vanligt er jeg dybt splittet, men jeg bliver jo nok nødt til atter at give Venstre min stemme, ikke fordi jeg elsker regeringen og slet ikke Dansk Folkeparti, men som i 2005 er alternativerne værre. Helle Thorning er åbenlyst uduelig til statsministerrollen og tanken om, at de skal have støtte af SF og Asmaas Enhedsliste får det til at løbe koldt ned ad ryggen……..

Skriv et svar