Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen

Forsker. Forfatter. Foredragsholder. Globetrotter.

FacebookInternet

Facebook det store hit – indlægget hvor jeg introducerer min Facebookprofil

I år koncentrerer jeg mig på AoIR om oplæg om online fællesskaber og sociale netværk. Det har været meget udbytterigt, og jeg har fået gode kontakter. Især har Danah Boyd, Naomi Baron og Malene Larsen fra Ålborg lavet meget tankevækkende oplæg. En helt overvejende del af de mange indlæg drejer sig om Facebook, der virkelige er det store hit i år. Ligesom antallet af brugere vokser eksplosivt, har Facebook også for alvor fået forskernes opmærksomhed. Jeg er selv gået i gang med en artikel til en dansk antologi, og jeg har såmænd også fået en profil på Facebook.
http://www.facebook.com/profile.php?id=730039231

Skriv et svar