Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen

Forsker. Forfatter. Foredragsholder. Globetrotter.

DBKRejserUdgivelser

Berejst herre indtager verden – 5 sider om mit rejseliv i Herning Folkeblad

15. juni 2019, 27 år efter jeg blev student fra Herning Gymnasium, optrådte jeg på forsiden og over fem sider i weekendtillægget i Herning Folkeblad. Temaet var mit rejseliv over 25 år til 122 lande, og det kom der en, synes jeg, glimrende artikel ud af. Intervieweren var journalist Marianne Eskildsen, som jeg tilbragte to timer med en formiddag i Aarhus.

Jeg fortæller i artiklen om mine rejser, De Berejstes Klub, min yndlingsby London og mit yndlingsland New Zealand. Vi taler om mad og drikke, om regnskove og isbjerge, og vi diskuterer også det uundgåelige klimaspørgsmål.

Avisen tillader ikke, jeg offentliggør hele artiklen her, men nedenfor er et par billeder, der giver et indtryk af historien.

 

Skriv et svar