Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen

Forsker. Forfatter. Foredragsholder. Globetrotter.

RejserSki

Alperne

Så følger omsider en hilsen her fra Valloire.

Jeg beklager ventetiden, men langsomme forbindelser kombineret med en første uge præget af ekstrem travlhed har forsinket processen. Valloire er en ny destination, vi skal have op at køre, og ingen kan forestille sig, hvor meget man skal tænke på. Men det kører ok, jeg arbejder sammen med nogle søde mennesker og vores beløninng er et helt fantastisk skiløb. De første dage, vi var her, fik vi en meter sne, så jeg har stort set aldrig kørt i bedre forhold.

Valloire er en hyggelig by, og man føler virkeligt allerede, man kender mange af de lokale.

I næste uge skal jeg desværre til Danmark. Det var meningen, at jeg skulle hjem at forsvare min Ph.d.-afhandling, men den akademiske verden er jo langsommelig, så bedømmelsen er blevet udskudt. Forsvaret bliver nu først til april, efter jeg er kommet hjem fra det franske. Jeg tager stadig til Danmark, da min mor skal opereres på mandag.

Apropos instituttet vil jeg henstille til, at man ikke længere bruger min gamle adresse deroppe, jakob.linaa@ps.au.dk, da den snart vil være inaktiv. I stedet skal man bruge den, som de fleste allerede nu bruger, nemlig jakob@linaa.net.

Mange hilsener fra en meget travl, men glad Jakob

Skriv et svar