Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen

Forsker. Forfatter. Foredragsholder. Globetrotter.

Livet som sådanSport

Sommeren står for døren

Ja, det er sommer på papiret, men meteorologerne er af en lidt anden mening. Det var dog kanonvejr flere dage, da jeg i sidste uge var ved den jyske vestkyst.

Blogger.com har fået nyt udseende og i den forbindelse ser flere af karaktererne på gamle imdlæg lidt underlige ud. Jeg skal prøve at få det rettet, men hvis Blogger fortsætter med deres fikasfakserier, må jeg vist finde et andet sted at poste mine guldkorn.

Wimbledon er i gang, og hvor er det dog træls at se på de arrogante Williams-søstre. Det ville være godt for tennissporten, hvis de snart havde tjent nok til at indstille karrieren, så kunne de rykke tilbage til deres fjols af en far, og vi andre kunne blive fri for at se og høre på dem….

Angående mig selv arbejder jeg en del i sommerhuset for tiden. 20.-31. juli skal jeg dog have rigtig ferie, idet jeg drager til Tjekkiet sammen med min ven Karl. Jeg skal forsøge at poste vise ord og rejsedagbøger dernedefra. Det må jo så blive JL Explorer 2003 – The Beer Quest, eller noget i den retning.

Og så et stort tillykke til FC Midtjylland fordi de har købt Muhammed Zidan, forårets bedste angriber i Superligaen. Han bliver et scoop på heden, og så kan FUCK godt gå hjem og lægge sig. Mage til måde at vinde mesterskabet på, skal man lede længe efter. Det eneste gode ved det, var at Brøndby ikke blev mestre.

God sommer

Jakob

Skriv et svar